top of page
Air up Starter-Set.

Shishe e bere nga Tritan pa BPA- nje material me cilesi te larte, me veshje te forte i cili nuk permban plastifikues. Kapaciteti i shishes eshte 650ml dhe eshte githashtu i pershtatshem per uje te gazuar 0% sheqer, 0% kalori, 0%aditive. Seti eshte i perbere dhe nga 2 Pods, te cilat i japin ujit shijen e deshiruar. Pods-at jane me shije Lime & Fruit Passion. 

Air up Starter-Set.

Lek5.725,00Price
bottom of page