Australian Bodycare Intim Wash

Lares per zonen intime me vaj natyral të pemës së çajit Australian Për higjienën e përditshme intime dhe për të parandaluar ankesat intime .  Intim Wash ndihmon në parandalimin e goditjeve të briskut, qimeve të rritura dhe djegies së briskut . 

Australian Bodycare Intim Wash

Lek1.145,00Price