top of page
Domol Classic Geschirrspülreiniger-Pulver

Detergjent pluhur per makinen larese te eneve. Permbajtja per 100 larje. Vepron kunder grumbullimeve gelqerore dhe u dhuron nje shkelqim dhe pasterti eneve. Perdoret edhe per ene argjendi. Produkti permban 1.8kg. 

Domol Classic Geschirrspülreiniger-Pulver

Lek475,00Price
bottom of page