top of page
Domol Sport Feinwaschmittel 26 WL

Detergjent i lengshem per larjen e rrobave. Eshte i pershtatshem per tu perdorur per tekstile elastike, sintetike, fibrat natyrale, mikriofibrat dhe tekstilet me material miks.

Domol Sport Feinwaschmittel 26 WL

Lek435,00Price
bottom of page