top of page
Dr.BEST Nature Bambus Interdent Zahnbürste mittel

Furce dhembesh, mundeson pastrimin e plote te siperfaqes se dhembeve dhe hapesirave interdentale. Fijet e rrumbullakosura te furces ndihmojne ne mbrojtjen e smaltit.  Furca eshte e perbere nga qime me fortesi te mesme. Doreza e furces eshte e perbere nga druri natyror i bambuse, pa plastike dhe qendron i qete ne dore.

Dr.BEST Nature Bambus Interdent Zahnbürste mittel

Lek655,00Price
bottom of page