top of page
EnerBiO ENERBIO BIO CAFFÈ LATTE

Kafe me qumesht.

Pije mikse me qumesht nga qumeshti i skremuar dhe me krem te pergatitur me kafe. 

Permban qumesht me 3.6 % yndyre.

Produkti perbehet nga qumeshti i prodhuar ne Alpe.

EnerBiO ENERBIO BIO CAFFÈ LATTE

Lek165,00Price
bottom of page