top of page
EnerBiO Nussriegel Erdnuss & Mandel 75 g 3x 25 g

Embelsire me kikirike, mjalte dhe bajame. Nuk permbajne gluten dhe laktoze. Nga bujqesia organike e kontrolluar.

EnerBiO Nussriegel Erdnuss & Mandel 75 g 3x 25 g

Lek280,00Price
bottom of page