essence I like to MAUVE it, MAUVE it!

Palete me nuanca matt dhe me shkelqim per konturimin e syve. 
Ne ngjyra te embla dhe shume mire te kombinueshme me njera-tjetren.

essence I like to MAUVE it, MAUVE it!

Lek540,00Price