top of page
Facelle Intim-Pflegetücher

Peceta te lagura higjenike per perkujdesjen e zones intime per femrat.
Vlera e pH-it 4.0 eshte optimal per zonen intime dhe special per perkujdesjen e perditshme.
Gjinekologjikisht te aprovuara.

Facelle Intim-Pflegetücher

Lek165,00Price
bottom of page