top of page
Flink & sauber feuchte Bodentücher

Peceta te lagura per larjen e dyshemese. Me strukture speciale dhe arome te kendshme limoni.

Ideale per nje higjene te shpejte ne shtepi.

Nuk le njolla dhe vija.

Per laminat, linoleum etj.

Paketimi permban 16 cope.

Flink & sauber feuchte Bodentücher

Lek325,00Price
bottom of page