Fluid & Serum Pinselset

Furca te karakterizuara nga fije te lemuara, sintentike, shume te buta qe lejojne aplikim te barabarte dhe efikas te serumeve, lengjeve hidratuese dhe kremrave te syve.

Seti i furcave u zhvillua ne menyre qe produktet e preferuara per kujdesin e lekures te mund te aplikohen ne menyre optimale dhe te arrihen rezultatet me te mira per te krijuar nje baze te mire make up-i. Furca e gjere eshte ideale per aplikim ne shkalle te gjere ne fytyre dhe dekolte. Ndersa furca e ngushte e prere ne forme ideale shperndan kremerat dhe serumet rreth syve, si dhe ne zona te vogla te fytyres.

 

Udhezime : Furcat duhet te pastrohen me uje dhe shampo pas cdo perdorimi.  

Fluid & Serum Pinselset

Lek655,00Price