top of page
Frei öl HYDROLIPID Intensivlotion

Për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme. Locion me vaj aguliçe, vitamina A & E. Rrit përmbajtjen e lipideve në lëkurë. Me aguliçe dhe vaj të farës chia. Locioni sjell lëkurën në ekuilibër me kompleksin e ekuilibrit lipidik. Testuar dermatologjikisht. Vegan.

Frei öl HYDROLIPID Intensivlotion

Lek1.465,00Price
bottom of page