top of page
FUSSWOHL Bimsschwamm 1 Stück.

Gur poroz per heqjen e kallove dhe lythave. Me nivel fotesie 1. Pastron lehtesisht dhe shpejt papastertite, lekuren e forte dhe lythat. 

FUSSWOHL Bimsschwamm 1 Stück.

Lek140,00Price
bottom of page