top of page
Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Selbstbräunungs-Spray.

Spray trupi per vetenxirje. I jep lekures nje nxirje natyrale.dhe nje nxirje afatgjate Nuk e mbron lekuren nga rrezet e diellit. Produkti nuk eshte i rekomanduar per fytyren. 

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Selbstbräunungs-Spray.

Lek915,00Price
bottom of page