Geschenkt Te mit Sichtfenster 1 Stk

Çantë per paketimin e dhuratave. Me dritare shikime ne forme zemre te ngjitur nga brenda dhe me doreza gold, e bejne dhuraten tuaj te duket sa me e bukur dhe terheqese.

Geschenkt Te mit Sichtfenster 1 Stk

Lek295,00Price