Haarliebe by DominoKati Haarkur Mähnenzähmer

Kure per floket me vaj makadamia dhe frangipani.

Perkujdeset butesisht dhe intensivisht duke ju falur flokeve tuaj hidratim dhe i ben me te forta.

Pa silikon, sulfate, vaj mineral dhe pa paraben.

Haarliebe by DominoKati Haarkur Mähnenzähmer

Lek815,00Price