top of page
Head & Shoulders DERMAXPRO Haar Revitaliser Tag & Nacht Leave-On

Serum rivatilzues me niacinamide dhe kafeine per skalpin dhe floket.
Serumi aplikohet pas larjes se flokeve ose te aplikohet dhe te lihet gjate gjithe nates.
Seurmi rigjeneron lekuren e thate te kokes, rivitalizon dhe forcon floket.

Head & Shoulders DERMAXPRO Haar Revitaliser Tag & Nacht Leave-On

Lek1.110,00Price
bottom of page