Herbaflor Shampoo Deep Repair

Floke te demtuar dhe te ashper ? Zgjidhja e duhur shampoja nga ''Herbaflor".

Me ekstraktin e papajes dhe lulen lotus. Riparon flokun duke i bere ato me te dendur. 100% formule vegane dhe ekstrakte natyrore.

Herbaflor Shampoo Deep Repair

Lek655,00Price