IDEENWELT Ballerina Füßlinge Gr. 35-38 blau/sand

Corape te shkurta me vija, per pupa dhe atlete, me permberje poliamidi te ricikluar. Masa 35-38 dhe paketimi permban 2 cope.

IDEENWELT Ballerina Füßlinge Gr. 35-38 blau/sand

Lek815,00Price