ISANA Aromadusche Innere Balance.

ISANA Aromadusche Innere Balance, per nje arome te mrekullueshme dhe butesi maksimale te lekures se trupit, pa mikroplastike, me arome te eukaliptusit dhe limonit. Produkti permban 250ml. 

ISANA Aromadusche Innere Balance.

Lek215,00Price