top of page
ISANA Deotücher Sensitiv

Pecete te lagura me efekt deodoranti per lekure te ndjeshme "Isana".
Dhurojne mbrojtje te sigurt dhe ndjesi perkujdesje ne lekure. Permban alantoine, e cila ju mbron dhe eshte e pershtatshme per lekure te ndjeshme.

ISANA Deotücher Sensitiv

Lek245,00Price
bottom of page