ISANA H. PONYTAIL HAARMASKE

Maska e flokëve Isana kujdeset për majat e flokëve pa i rënduar rrënjët e flokëve.  Maska që përmban ekstrakt keratin, banane dhe mjedër i jep shkëlqim flokëve dhe e bën më të lehtë krehjen e flokëve. I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve.

ISANA H. PONYTAIL HAARMASKE

Lek490,00 Regular Price
Lek285,00Sale Price