ISANA Hand Desinfektion Spray

Spraj dezinfektues per siperfaqet e ndryshme. 
Vret dhe largon te gjitha bakteret si dhe mbron nga Koronavirus. 
Me permbajtje te alkoolit deri ne 60 %.

ISANA Hand Desinfektion Spray

Lek245,00Price