top of page
ISANA PROFESSIONAL Shampoo Keratin & Repair

Shampo me keratine per riparimin e flokeve te demtuar dhe te keputur.
Shampoja forcon strukturen e flokeve duke i bere ato me te forte dhe te qendrueshem.

ISANA PROFESSIONAL Shampoo Keratin & Repair

Lek245,00Price
bottom of page