top of page
ISANA Serum Tuchmaske Nicinamide + Wildrose

Maske me niacinomide qetesuese, permison lekuren dhe ndihmon ne mbrojtjen nga ndikimet e jashtme. ne kombinim me trendafilat e eger, maska mbeshtet ruajtjen e shkelqimit rinor dhe elasticitetit te lekures. Maska ju dhuron relaksim, perkujdesje, shkelqim dhe balancim te lekures. Materiali i maskes perbehet 100% nga fibra bimore, te cilat sigurojne qe berberesit aktive te perthithen ne menyre optimale nga lekura.

ISANA Serum Tuchmaske Nicinamide + Wildrose

Lek245,00Price
bottom of page