ISANA Shampoo Lotus & Kokos 300 ml.

Shampo per floket me ekstraktin e lotusit dhe kokos. E pershtatoshme per floket e holle dhe te lyer. Formula unike aktive pa sulfate dhe silikon, kujdeset per floket vecanerisht duke iu siguruar butesine ideale. 

ISANA Shampoo Lotus & Kokos 300 ml.

Lek410,00Price