top of page
Isostar Hydrate & Perform Pulver Grapefruit 400 g.

Pluhur per hidratimin e trupit, me shije qitroje. Pluhuri eshte antidoping, formula e tij eshte e kontrolluar dhe e testuar. Pluhuri perdoret per te krijuar nje pije te pasur me karbohidrate, e cila konsumohet gjate ushtrimeve fizike.

Isostar Hydrate & Perform Pulver Grapefruit 400 g.

Lek1.145,00Price
bottom of page