Kneipp Fuß-Intensiv-Salbe Anti Hornhaut 50 ml.

Pomade kunder carjeve ne kembe, me rosmarine, kumak, vaj eterik natyral dhe 25& ure. Pakeson carjet pas 7 diteve. Parandalon mykun e kembeve, lekura rifiton elesticitet. Pa lende konservuese, ngjyruese, parfum, silikon e vaj mineral. 

Kneipp Fuß-Intensiv-Salbe Anti Hornhaut 50 ml.

Lek650,00Price