top of page
L’Oréal Paris men expert Pure Charcoal klärende Tuchmaske

Maske me qymyr per pastrimin e fytyres se meshkujve. Maska pastron dhe njekohesisht i dhuron hidratim lekures. Jep efekt brenda 5 minutave. Maska ka masen Xl, duke u pershtatur fytyres se meshkujve.

L’Oréal Paris men expert Pure Charcoal klärende Tuchmaske

Lek485,00Price
bottom of page