top of page
L’Oréal Paris SUBLIME BRONZE Zartschmelzende Selbstbräunungs-Milch

Krem per vetenxirje per fytyren dhe trupin. Kremi ne vetvete nuk eshte i ngjyrosur, me tekstur te lehte dhe kunder vizave, kunder eres se vetenxirjes. Lekure e hidratuar per 12 ore. I jep lekures nje kafe natyrale, nuk yndyroset dhe nuk ngjit dhe perthithet shpejt.

L’Oréal Paris SUBLIME BRONZE Zartschmelzende Selbstbräunungs-Milch

Lek1.740,00Price
bottom of page