top of page
Maybelline New York Super Stay Full Coverage 16H Powder Foundation Nr. 20 Cameo.

Maybelline Puder pluhur Superstay, jep nje cehre te persosur gjate gjithe dites deri ne 24 ore. Kjo sigurohet nga formula Microflex, e cila largon nxehtesine, djersen dhe lageshtine pa vrapim, pa thermim dhe pa njollosje. Ngjyra: 20 kameo me pasqyre dhe sfyngjer.

Maybelline New York Super Stay Full Coverage 16H Powder Foundation Nr. 20 Cameo.

Lek1.310,00 Regular Price
Lek1.075,00Sale Price
bottom of page