top of page
Milupa kindermüsli

Mysli ( drithera ) dhe fruta per femijet nga viti i 1 - 3të. Me drithera te mira dhe lende ushqyese te rendesishme. Te mira per ngopje. 

Milupa kindermüsli

Lek645,00Price
bottom of page