top of page
NIVEA VITAL Soja Anti-Age Straffende Nachtpflege

Krem nate perkujdeses, kunder rudhave te fytyres. Per perkujdesjen intensive me ekstrakte soje natyrale, kremi  zbut vijat dhe rrudhat ne lekure.  Stimulon rigjenerimin e vete lekures dhe tendos rrudhat e lekures se maturuar, dhuron hidratim intensiv dhe ka arome te kendshme. Produkti permban 50ml. 

NIVEA VITAL Soja Anti-Age Straffende Nachtpflege

Lek1.800,00 Regular Price
Lek1.635,00Sale Price
bottom of page