top of page
Pantene öl glatt & seidig 100ml

Vaj per floke te buta dhe me shkelqim. Ndihmon floket e crregullta dhe te ngaterruara qe te marrin formen dhe butesine e deshiruar. Thahet shpejte, nuk ngjit dhe eshte pa shpelarje. 

 

Pantene öl glatt & seidig 100ml

Lek655,00Price
bottom of page