top of page
Penaten-Pflege-Mama-Parfümfreie-Lotion

Locion per nenat, pa permbajtje parfumi ne menyre qe nena te mbaje vetem eren e saj. Perbehet nga vajra bimore. Kujdeset dhe qeteson lekuren e stresuar, e ben lekuren me te hidratuar, me te bute  dhe me elastike.

Penaten-Pflege-Mama-Parfümfreie-Lotion

Lek565,00Price
bottom of page