top of page
Prokudent Mundspülung extra frisch

Dezifektant per gojen extra fresh. Formula e përbërësit aktiv me fluor, nxit bardhësinë natyrale të dhëmbëve, zvogëlon formimin e pllakave të reja bakteriale edhe atje ku furça e dhëmbëve nuk mund të arrijë.  Kështu mbron nga prishja e dhëmbëve dhe problemet e mishit të dhëmbëve.

Prokudent Mundspülung extra frisch

Lek150,00Price
bottom of page