top of page
RIVAL DE LOOP Better than Yours Mascara WP.

RIVAL DE LOOP Better than Yours Mascara WP, rimel kunder ujit, per qerpike te gjate dhe te plote. Mundeson qe qerpiket tuaj te duken shume voluminoze dhe te kthyer ne te njejten kohe. Fale furces inovative, ben te mundur qe qerpiket tuaj te duken sa me natyrale dhe te dendura.

 

RIVAL DE LOOP Better than Yours Mascara WP.

Lek655,00Price
bottom of page