RIVAL DE LOOP Sparkling Dreams Golden Serum 30 ml.

Golden serum, siguron lageshti intensive dhe gjalleron lekuren, per nje cehre te rifreskuar dhe rrezatuese. I perkryer per tu aplikuar dhe si baze make up-i. 

RIVAL DE LOOP Sparkling Dreams Golden Serum 30 ml.

Lek655,00Price