RIVAL loves me Golden Melody Face Palette

Palete me permbajtjen te ruzhit dhe highlighter.Ngjyrat e kordinuara ne menyre harmonike me njera tjetren, i japin fytyres nje pamje natyrale dhe te fresket. Paleta e perdorshme per cdo lloj lekure. 

RIVAL loves me Golden Melody Face Palette

Lek570,00Price