top of page
Sante Family Feuchtigkeits Spülung Bio-Mango und Aloe

Balsam hidratues per te gjithe familjen, me mango bio dhe aloe vera. Produkt vegan. Balsami perkujdeses, i dhuron hidratim, butesi dhe shkelqim flokeve tuaja. Njekohesisht mbron floket nga tharja dhe forcon strukturen e tyre.

Sante Family Feuchtigkeits Spülung Bio-Mango und Aloe

Lek655,00Price
bottom of page