Scrub Daddy, Scrub Mommy Schwamm + Schrubber.

Sfungjer me 2 ane, me funksion te ndryshem. Njera ane eshte e bute dhe e lemuar, ndersa ana tjeter eshte e ashper. Mund ta aplikoni ne uje te ngrohte edhe ne te ftohte. Paketimi permban 1 cope. 

Scrub Daddy, Scrub Mommy Schwamm + Schrubber.

Lek490,00Price