top of page
Sensodyne Mundspülung Cool & Fresh

Shpelares per gojen “Sensodyne”,

Produkti ofron mbrojtje afatgjate kunder ndjeshmerise ndaj dhimbjes.

Pastrimi i perditshem i gojes me flour parandalon prishjen e dhembeve dhe i forcon ato.

Sensodyne Mundspülung Cool & Fresh

Lek540,00Price
bottom of page