top of page
Somat 7 Multi Aktiv All in 1 Geschirrspültabs

Tableta larese per lavastovilie, me efekt te 7-fishte. Tabletat sigurojne nje pastrim thellesor ndaj papastertive dhe njekohesisht mbrojne lavastovilien. Paketimi permban 27 tableta.

Somat 7 Multi Aktiv All in 1 Geschirrspültabs

Lek735,00Price
bottom of page