top of page
sunozon Selbstbräunungs-Mousse

Shkume vetenxirese “Sun Ozon”

Produkt vegan dhe pa mikroplastike.

Shkuma e perbere me vaj kokosi dhe aloe vera.

Shkuma iu mundeson nxirje te njetrajtshme dhe natyrale qe ne aplikimin e pare.

Produkti eshte i pershtatshem per trup, fytyre dhe dekolte.

sunozon Selbstbräunungs-Mousse

Lek655,00Price
bottom of page