top of page
Syoss Professional Performance Cool Blonds 12_59 Kühles Platinblond

Boje flokesh, ngjyre bionde platin e ftohte 12.59. Boja i jep flokeve nje ngjyre intensive dhe mundeson 70% me pak floke te keputura dhe te demtuara. E pershtatshme per floke pak te thinjura. 

Syoss Professional Performance Cool Blonds 12_59 Kühles Platinblond

Lek815,00Price
bottom of page