top of page
Syoss Professional Performance Oleo Intense Permanente Öl-Coloration 4-60 Goldbr

Boje flokesh permanent, permban vaj perkujdeses per floket dhe  pa amonjak, ngjyre kafe gold 4-60. Perkujdeset per floket tuaja dhe mundeson mbulim 100% te thinjave. 

Syoss Professional Performance Oleo Intense Permanente Öl-Coloration 4-60 Goldbr

Lek815,00Price
bottom of page