top of page
T BY TETE BADEPERLEN LEBENSLUS

Perlat për në vaske me një efekt vezullues dhe një aromë të ëmbël vanilje dhe vaj portokalli sigurojnë ndjenja lumturie, harmonie dhe gëzimi.

T BY TETE BADEPERLEN LEBENSLUS

Lek215,00 Regular Price
Lek145,00Sale Price
bottom of page