top of page
Tangle, Teezer The Wet Detangler Hairbrush Midnight Black.

Furca Wet Detangling, perdoret per floke te lagur dhe te ndjeshem. Doreza ergonomike, siguron nje mbajtje te rehatshme ne doren tuaj, si gjate dhe pas dushit. Lehteson krehjen e flokut dhe ndihmon ne moskeputjen e tyre.

Tangle, Teezer The Wet Detangler Hairbrush Midnight Black.

Lek2.445,00Price
bottom of page