top of page
Winston Feinschmeckerli mit Rind und Geflügel

Ushqim per qente me mish gjedhi dhe shpendesh. Ushqim plotesues per qente e rritur dhe ata te vjeter ne moshe, pas ndonje vakti. Ngjyra kafe natyrale tregon permbajtjen e nje sasie te larte lendesh minerale dhe vitaminash. Permban 95% sasi mishi. Me lende konservuese dhe antioksiduese.

Winston Feinschmeckerli mit Rind und Geflügel

Lek145,00Price
bottom of page