top of page
Winston MIX-IT Lachsöl

Vaj peshku per qente e rritur. E pasur me omega 3 dhe 6 acide yndyrore. Per pergatitje individuale te menuse se qenit.

Winston MIX-IT Lachsöl

Lek655,00Price
bottom of page